top of page

PEPTIDEN wat?

Je zal er misschien al van gehoord hebben of misschien heb je ons merk ‘HydroPeptide’ al ontdekt? Maar wat zijn die peptiden nu eigenlijk?🧐


Wel ik ga het je zo simpel mogelijk uitleggen 😅

Peptiden zijn aminozuren, die als bouw- stoffen dienen voor je lichaam en vooral ook voor je huid. Oftewel, peptiden zijn de bouwstoffen voor collageen en elastine. Dit zijn lichaamseigen vezels, die je huid stevig en soepel maken. Met het ouder worden kan de aanmaak van deze vezels verminderen. Dat gebeurt onder meer onder invloed van externe factoren, waarvan de zon een van de grootste boosdoeners is. Dit kun je echter compenseren door producten met peptiden te gebruiken in je huidbehandelingen. Hydropeptide gebruikt wel 60 verschillende peptiden. Elk met zijn eigen functie. Ze hebben zelfs de gave om een beschadigde cel terug naar een gezonde cel om te zetten. Straf hè ?


Hoe pas jij je genen aan?

Leer hoe huidverzorging, geformuleerd door een geneticus, met behulp van epigenetische wetenschap (ook bekend als gen-afstemming) de gezondheid en schoonheid van jouw huid kan bevorderen:
Het team van genetici dat werkt voor HydroPeptide verrijkt onze producten met krachtige gen-signaleringsingrediënten. Deze peptiden sporen jouw huidcellen aan om op een gezonde manier te handelen, zodat je huid een prachtige en natuurlijke uitstraling krijgt.


Benieuwd naar wat HydroPeptide voor jouw huid kan betekenen?

Schrijf je in op onze HydroPeptide dag op 21 februari en ontvang een gratis adviserende gelaatsverzorging:29 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page