top of page

10 Dingen die je moet weten over laserontharing


1.Is laserontharing pijnlijk?

Neen, wij gebruiken een diodelaser met ICE kop. Hierdoor wordt de huid meteen afgekoeld wanneer de zone wordt gelaserd. Klanten ervaren bij deze behandeling prikjes, dit is de laser die het haartje kapot schiet. De huid voelt warm aan maar pijnlijk is het niet.


2. Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Gemiddeld heb je 6 beurten nodig. Soms wat meer, soms minder. Dit komt omdat het haar 3 groeifases heeft. Het is enkel de haartjes die in de actieve groeifase zitten die vernietigd worden. Daarom is het belangrijk om om de 6 weken terug te komen zodat de haartjes die dan in de actieve fase zitten, weeralom vernietigd worden.3. Is het geschikt voor elke huidtype?

Ja! Ook donkere huidtypes kunnen met onze diodelaser gelaserd worden dankzij onze '4 WAVE' diodelaser.


4. Kunnen lichte haartjes verwijderd worden?

Zolang er pigment in het haartje zit kan dit weggelaserd worden.


5. Blijft het haar permanent weg?

U mag een permanente haarvermindering verwachten van 80-95%. Het overige percentage van het haar kan zich in een langere rustfase bevinden. Tal van factoren, zoals hormonaal onevenwicht, kunnen haartjes in de rustfase doen ontwaken. Een onderhoudsbeurt om het jaar is dan ook aangewezen.


6. Mag je je tussen 2 laserbehandeling ontharen?

De eerst 10 dagen na de laserbehandeling raden wij je aan om niets te doen! Scheren mag maar probeer dit toch de eerste 10 dagen te vermijden. Het is absoluut verboden om tijdens je laserbehandeling te waxen of epileren.


7. Mag ik in de zon na mijn laserbeurt?

De eerst 48u mag je niet in de zon met het behandelde deel. Ook bruinen zonder zon wordt afgeraden!8. Is laserontharing duur?

Laserontharing is duurder dan ontharen met wax. Maar dit is een investering die op lange termijn loont aangezien het haar permanent wegblijft! Denk maar eens aan de hoeveelheid scheermesjes die je al in je leven hebt gekocht. Zo goedkoop zijn die ook niet!


9. Wanneer start je het best met laserontharing?

De herfst- en winterperiode zijn ideaal om te starten maar ook in de lente kan je perfect opstarten. Want 1 behandeling heeft al meteen een mooi resultaat! Plaatsen waar de zon nooit komt zoals oksels kunnen zelfs in de zomer gelaserd worden.


10. Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de eerste afspraak krijg je een vragenlijst waarbij wij je huidtype bepalen en contra indicaties kunnen uitsluiten. Op de behandelde zone wordt cooling gel aangebracht en dient als geleider voor de laserkop. Uit voorzorg en bescherming tegen laserlicht wordt een speciale bril gedragen door de klant en de laserexperte.


Prijslijst 2023
PRIJSLIJST LASER
.pdf
Download PDF • 2.51MB

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page