top of page

10 Dingen die je moet weten over laserontharing


1.Is laserontharing pijnlijk?

Neen, wij gebruiken een diodelaser met ICE kop. Hierdoor wordt de huid meteen afgekoeld wanneer de zone wordt gelaserd. Klanten ervaren bij deze behandeling prikjes, dit is de laser die het haartje kapot schiet. De huid voelt warm aan maar pijnlijk is het niet.


2. Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Gemiddeld heb je 6 beurten nodig. Soms wat meer, soms minder. Dit komt omdat het haar 3 groeifases heeft. Het is enkel de haartjes die in de actieve groeifase zitten die vernietigd worden. Daarom is het belangrijk om om de 6 weken terug te komen zodat de haartjes die dan in de actieve fase zitten, weeralom vernietigd worden.3. Is het geschikt voor elke huidtype?

Ja! Ook donkere huidtypes kunnen met onze diodelaser gelaserd worden dankzij onze '4 WAVE' diodelaser.


4. Kunnen lichte haartjes verwijderd worden?

Zolang er pigment in het haartje zit kan dit weggelaserd worden.


5. Blijft het haar permanent weg?

U mag een permanente haarvermindering verwachten van 80-95%. Het overige percentage van het haar kan zich in een langere rustfase bevinden. Tal van factoren, zoals hormonaal onevenwicht, kunnen haartjes in de rustfase doen ontwaken. Een onderhoudsbeurt om het jaar is dan ook aangewezen.


6. Mag je je tussen 2 laserbehandeling ontharen?

De eerst 10 dagen na de laserbehandeling raden wij je aan om niets te doen! Scheren mag maar probeer dit toch de eerste 10 dagen te vermijden. Het is absoluut verboden om tijdens je laserbehandeling te waxen of epileren.


7. Mag ik in de zon na mijn laserbeurt?

De eerst 48u mag je niet in de zon met het behandelde deel. Ook bruinen zonder zon wordt afgeraden!</